De 3 vanligaste misstagen som en franstekniker kan göra

De 3 vanligaste misstagen en franstekniker kan göra som skadar dina naturliga fransar är:

1. För tunga fransar!
Det är viktigt att franstekniker väljer rätt vikt av förlängning för dina naturliga fransar. Om de använder för mycket eller om det inte är för lätt, kan det orsaka skada och göra att du tappar dem!

Förutom att oroa sig för hur tungt ett enskilt set kan vara på den naturliga fransen, så inser inte de flesta vilken typ som ska matcha sina egna fransar.

2. Stickies (fransar som limmas ihop)

En frans teknikers värsta mardröm! Detta är när två eller flera fransar och/eller extensions limmas ihop.

En vanlig bov bland mindre erfarna tekniker, stickies kan skada både dina naturliga fransar och eventuella lösfransar du har lagt ovanpå dem för att skapa den perfekta looken.

3. Limmet vänder på huden

Det är aldrig en bra idé att limma fransar på huden. En korrekt fäst extension bör limmas på naturliga fransar, men att ha nya extensions ovanpå äldre extensions kan göra saker ännu värre för dem!

När fransarna är limmade på huden kan det innebära sveda och rodnad! Vilket kan vara otroligt obehagligt för ögat!

Utöver det kan du riskera att dra i huden om du plockar för mycket i det.

Oavsett om det är det ena eller det andra måste du komma ihåg att dina ögonfransar, precis som alla andra hårstrån, kommer att växa ut igen.

Gör frans förlängning mina fransar kortare?

Frans förlängning kommer inte att förkorta dina naturliga fransar. Om de appliceras korrekt väljs tillräckligt många fransar i förhållande till vikten som dina fransar kan bära, och de vårdas på lämpligt sätt, kommer du att säkerställa friska fransar.

Kvinnor överallt är besatta av frans förlängning eftersom de ger dig långa, vackra fransar som får dina ögon att se större ut.

Franstekniker borde vara bland de bästa sätten att framhäva vår naturliga skönhet på ett sätt som ingen annan kan göra för oss!


You may also like

Visa alla
Example blog post
Example blog post
Example blog post