Så håller dina kunders fransar längre

Skönhetsbranschen är en konkurrensutsatt bransch och det kan vara svårt att sticka ut från konkurrenterna. Fransförlängning är inget undantag!

Men som ett erfaret proffs inom detta område vet du bättre än någon annan hur viktiga fransar av god kvalitet verkligen ÄR - vilket gör dem till en av DINA största försäljningsargument i motsats till att inte "bara" allt vi erbjuder, utan litar på att leverera tryggt varje gång någon väljer dig som sin tekniker.


Kraften bakom korrekt skötsel av dina verktyg hjälper till att säkerställa lång livslängd; Se till att kunderna återkommer om och om igen eftersom de vill ha långvariga resultat.

Varför ska du hålla dina fransar torra de första 12-24 timmarna?
För att uppnå en bra livslängd på fransarna är det viktigt att undvika att de blir blöta.

Du måste hålla dina fransar torra de första 12-24 timmarna så att de hinner stelna och binda sig bra.

Undvik ångande atmosfärer som bastu, varma yogapass eller solarier om du inte vill ha lim på dem!

Varje dag, oavsett hur mycket eller lite smink du har för tillfället – se till att rengöra och borsta dina fransar! Det hjälper inte bara att hålla dem friska, utan ökar också deras livslängd genom att hålla borta irriterande bakterier som kan orsaka tvättbjörnsögon (eller någon annan typ).

För att tvätta dem, ta helt enkelt en Cleanser, som är oljefri och säker för alla hudtyper; gnugga sedan försiktigt in båda ögonfransarna tills de känns tillräckligt mjuka innan du sköljer noggrant en gång dagligen.

När du får extensions kommer dina naturliga fransar att växa ut igen och mer! Men oroa dig inte, de kommer att falla av också.

För att hålla dem snygga så länge som möjligt rekommenderar vi att du skaffar vanliga påfyllningar ca. varannan vecka.


You may also like

Visa alla
Example blog post
Example blog post
Example blog post