Varför tappar mina kunder fransar?

I slutändan är fransförlängning en semipermanent lösning, och därför kommer de sakta att falla ut i längden. I allmänhet håller ögonfransar ca 2-3 veckor utan fyllning.

Ändå beror detta verkligen också på olika faktorer, till exempel hur solida din kunds vanliga ögonfransar är, hur de vårdas och vilket klimat de presenterar sina fransar för.

Det finns givetvis flera sätt att förlänga hållbarheten på dina extensions, men de kommer inte att hålla nämnvärt längre än en månad innan en påfyllning krävs. Den förväntade livslängden på fransarna beror också på hur väl limmet fäster på kundens normala ögonfransar. Dessa punkter kommer vi att gå in på nedan, så fortsätt läsa för att få veta mer!

Klimat
Klimatet kan påverka hur länge din klients fransar håller.

De två primära områdena du bör fokusera på är luftfuktigheten och temperaturen i ditt fransrum. Ett oacceptabelt klimat kan påverka limmet, vilket gör att din klients fransar ramlar av, vilket inte är bra! Den idealiska luftfuktigheten för frans lim är 40% - 70% och rumstemperaturen bör vara runt 19 - 24 grader för att skapa bästa resultat.

Applicera fransar
Ja det är sant. Vi förstår ibland, när det står en kund vid dörren väntandes och du fortfarande arbetar med en annan kund. Eftersom du inte har planerat tillräckligt bra är stress ett riktigt problem för att applicera fransarna.

 


You may also like

Visa alla
Example blog post
Example blog post
Example blog post